Te koop in Weert en omgeving

Momenteel hebben wij geen panden te koop. Bekijk hier echter al onze panden die te huur staan.

Wanneer u een kantoorpand of woning op het oog hebt en u bent er zeker van dat dit hét gebouw voor u is, dan is kopen vaak een gunstigere oplossing op lange termijn. Of wilt u graag investeren in vastgoed met een winstgevend doel voor ogen? Wulms Vastgoed heeft een breed portfolio met interessante mogelijkheden voor zowel de particuliere als de zakelijke koper. Op deze pagina vindt u het meest actuele overzicht van panden die bij ons beschikbaar zijn voor de verkoop. U kunt eenvoudig alle panden bekijken en gebruik maken onze filtermogelijkheden om uw selectie te verfijnen.

Vastgoed kopen in Weert

Het kopen van vastgoed kan, mits het op de juiste wijze wordt gedaan, leuke opbrengsten voor u realiseren. Veelal worden panden gekocht om deze vervolgens te verhuren. Hierdoor komt er maandelijks een mooi bedrag aan huur binnen. Ondertussen profiteert u van een eventuele waardestijging van het pand, hetgeen u op termijn contant kunt maken door het pand te verkopen. Heeft u vragen over het kopen van vastgoed in Weert, neem dan contact op met Wulms Vastgoed.

Woning kopen in Weert

Het kopen van een woning (woonhuis of apprtement) kan met verschillende doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een woning kopen om hier zelf in te wonen of te verhuren aan derden? De Limburgse stad Weert is een rustige plek, die zowel voor gezinnen als starters goed in de markt ligt. Zo zijn er naast de drukke binnenstad ook veel gebieden in Weert die heerlijk rustig zijn. Er zijn verschillende buitenwijken en er is ook veel natuurgebied op korte afstand. Al met al is een woning kopen in Weert een goede keuze door de grote veelzijdigheid van de stad. Wulms Vastgoed zorgt er met een breed portfolio voor dat u voldoende keuze heeft uit een groot aantal woningen.