Bouwgrond te koop in Weert

Naast het kopen of huren van een bestaand pand is het natuurlijk ook een mogelijkheid om bouwgrond te ontwikkelen. In dat geval kunt u zelf de uitstraling en indeling van uw bedrijfspand bepalen. Dit vraagt een zeer specifieke aanpak die afhankelijk is en dient aan te sluiten bij uw wensen. Wulms Vastgoed bespreekt graag met u de mogelijkheden voor de ontwikkeling en/of herontwikkeling van bouwgrond. Als u interesse heeft om bouwgrond te kopen in Weert, neem dan contact met ons op.

Waarom bouwgrond ontwikkelen?

De diversiteit die bouwgrond met zich meebrengt is iets dat niet vergeleken kan worden met een al bestaand gebouw. Met de ontwikkeling van een stuk grond heeft u alle mogelijkheden nog helemaal open. Bouwgrond is het meest veelzijdige dat u kunt ontwikkelen als het om vastgoed gaat. De bouw van het bedrijfspand kan specifiek op uw wensen en behoeften worden afgestemd, waarbij Wulms Vastgoed de specialist is. Enerzijds kan Wulms Vastgoed u helpen door het ter beschikking stellen van haar bouwgrond, het ontwikkelen van de bouwgrond en de financiering hiervan. Anderzijds kan Wulms Vastgoed voor u op zoek gaan naar een specifieke bouwgrond die nog niet in bezit is.

Wulms Vastgoed helpt u met de ontwikkeling van bouwgrond

Bij Wulms Vastgoed uit Weert vindt u geregeld commerciële bouwgrond die ter ontwikkeling wordt aangeboden. Het aanbod op de website wordt constant actueel gehouden, waardoor de bouwgrond die u ziet ook nog daadwerkelijk beschikbaar zijn. Bij interesse kunt u Wulms Vastgoed bereiken middels het contactformulier op de website en het telefoonnummer. Wij helpen u graag kiezen voor het stuk grond dat perfect bij u past.

Momenteel hebben wij onderstaande bouwgrond beschikbaar ter ontwikkeling ↓

Roermondseweg 130 en 130a

  • 6004PD Weert
  • Bestemming: Bouwgrond - PDV locatie
  • Oppervlakte: 10.454 m2 (uit te breiden met 25.776 m2)
  • Beschikbaar per: in overleg
  • Prijs: in overleg
Bekijk bouwgrond