Oelemarkt 7 Weert

  • 6001 ES Weert
  • Bestemming: Horeca / café
  • Oppervlakte: 70 m2
  • Beschikbaar per: direct
  • Huurprijs per maand: €1.250 ex btw, ex servicekosten
  • Overname inventaris: € 25.000 excl. btw

Beschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 7 EEN OP UITERST CENTRALE LOCATIE GELEGEN HORECAOBJECT VAN IN TOTAAL CA. 94 M2. GUNSTIG GELEGEN OP HET HORECAPLEIN VAN WEERT!

Algemeen:

Gelegen op een uiterst centrale locatie in het centrum van Weert ligt dit zeer representatieve kleinschalige horecaobject. Het object is gesitueerd op het horecaplein van Weert welke thans een transformatie door maakt waardoor een breed bourgondisch publiek terecht kan op de Oelemarkt in Weert.

Bereikbaarheid:

Ondanks de centrale ligging midden in het centrum van Weert is het object zeer goed te bereiken met eigen vervoer door de directe ontsluiting via de Hegstraat welke vrijwel direct bij het aangebodene uitkomt. Tevens zijn de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) op steenworp afstand gelegen. Daarnaast is de regio Venlo via rijksweg N266 - N275 goed te bereiken. Het NS-station is op loopafstand gelegen.

Vloeroppervlakte:

Het object heeft een vloeroppervlak van ca. 94 m2.

Parkeren:

Tot het aangebodene behoren geen exclusieve parkeerplaatsen, doch zijn er in de directe omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:

Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘binnenstad’ met de bestemming centrum wat inhoudt dat horeca op de begane grond is toegestaan. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Foto's