Graafschap Hornelaan 140 H Weert

  • 6004 HT Weert
  • Bestemming: Kantoorruimte
    Unit 5 Unit 6  Unit 21 
  • Oppervlakte:
  17 m2 18 m2 275 m2
  • Beschikbaar per:
  01-01-2020 01-06-2019 01-02-2020
  • Huurprijs:
  €325 €325 €750
  • De huurprijzen zijn exclusief btw en exclusief servicekosten
  • Overname inventaris: n.v.t.

Beschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 H DIVERSE KANTOORUNITS VANAF 17 M2 TOT 40 M2!

Algemeen

In het verleden zijn er op het perceel diverse objecten verwezenlijkt waarvan de verschillende bouwjaren en opleveringsniveaus verschillen. Een aantal van de objecten is recentelijk gerealiseerd/gerenoveerd en zijn kenmerkend door het hedendaagse opleveringsniveau. Op het perceel zijn meer dan voldoende parkeervoorzieningen en er kan eenvoudig met grotere voertuigen gemanoeuvreerd worden. Het perceel heeft een totale grootte van 31.500 m2.

Ligging/locatie

Dit multifunctionele bedrijfsobject ligt op een goede locatie, industrieterrein ‘Leuken-Noord’ aan de Graafschap Hornelaan. Gemeente Weert is gestart met uitbreiding van industrieterrein Leuken-Noord. Met een toevoeging van ca. 4 hectare is het totale industrieterrein netto ca. 75 hectare groot. De ontsluiting van het industrieterrein verloopt via de Graafschap Hornelaan en de Ringbaan. Daarnaast heeft het gebied via Ringbaan-Oost en Ringbaan- Noord een snelle aansluitmogelijkheid op de A2 Eindhoven – Maastricht- Heerlen. Industrieterrein Leuken-Noord karakteriseert zich door gebruikers in de bouwnijverheid, transport, handel en gemengde industrie.

Kantoor units

Het bedrijfsgebouw 140H heeft een totaal kantooroppervlak van 560m2 met een achterliggende bedrijfsruimte van 400m2. Voor de verhuur is nog circa 480 m2 kantoorruimte beschikbaar, welke vanaf 17m2 aangehuurd kunnen worden. Het kantoorgedeelte is thans bestempeld als House of Bizz waarbij jonge en oudere ondernemers bijelkaar kunnen komen om kennis uit te wisselen

Het kantoor kan in z'n totaliteit verworven worden of is aan te huren in gesplitste units waarbij de verkeersruimtes als gezamenlijk gebruik gezien moeten worden.

Voorzieningen

- Systeemplafond met armaturen;
- Airco-split units;
- Radiatoren;
- Data/telefonie bekabeling;
- Sanitaire voorzieningen (gezamelijk gebruik);
- Pantry (gezamelijk gebruik);
- Bargedeelte (gezamelijk gebruik);
- Vergaderkamer met white bord en mogelijkheden tot plaatsing van een beamer (gezamelijk gebruik).

Huurtermijn

In overleg

Verlengingsperiode

In overleg

Huurprijsbetaling

Per kwartaal vooruit, via automatische incasso.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

De units worden all-in geleverd. Derhalve inclusief data- en telefoniebekabeling en inclusief het gebruik van gas, water en elektra.

Foto's

 

Units 4, 5 en 6

Unit 21