Seelenstraat 14

6004 RL Weert

Beschrijving

Multifunctionele bedrijfshal te huur aan de Seelenstraat 14 te Weert van ca. 1000 m2 met inpandig kantoor van ca. 100 m2, kantine en opslagterrein.
Eventuele gesplitste huur is bespreekbaar, informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Ligging:

Gelegen op een kleinschalig industrieterrein met goede ontsluiting op de Randweg van Weert. De autosnelweg A2 Eindhoven - Maastricht gelegen op slechts 5 minuten rijden. 

Bedrijfshal: 

De bedrijfshal is ingedeeld in 2 compartimenten, beiden voorzien van beklinkerde vloerafwerking.
De voorste hal is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal overheaddeur en een hallenkraan t.b.v. laden/lossen.
Vanuit het voorste compartiment is er een grote doorgang (5m) naar het achtergelegen compartiment. Hierin is een kantoorruimte en magazijn op de verdieping gelegen. In de hal is een kantine gelegen met pantry en separate toilet/ wasruimte. Beide compartimenten worden met een eigen gasheater verwarmd. De wanden en het dak zijn geisoleerd. De hal is opgetrokken in een staalconstructie met 2,5 meter hoge gemetselde en in spouw uitgevoerde borstwering. Het dak is afgedekt met stalen damwandplaten die voorzien zijn van isolatie en mastiek. In het dak zijn lichtstraten aangebracht. 

Rondom de hal ligt een volledig bestraat terrein voor opslag en parkeren/ rangeren.

Kantoorruimte:

Ontvangsthal met tegelvloer, voorzien van garderobe en meterkast. Geheel betegelde sanitaire ruimte met dames en herentoilet en wastafel. Bergkast. Panrty met keukenblokje. Twee kantoorruimtes, waarvan de eerste is voorzien van tegelvloer, kastwand en airco. De tweede kantoorruimte is voorzien van een vloerbedekking, bar, tweede panrty met keukenblok en toiletruimte met douche. Beide kantoorruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. 

Kenmerken totale bedrijfshal: 

Doorgang tussen kolommen: 15 meter 
Doorrijhoogte: 4,25 meter 
Hoogte onder de spanten: 5 meter 

Perceel: 4.050 m2 
Vloeroppervlak bedrijfshal: 969,20 m2 
Vloeroppervlak kantoorruimten: 100 m2 

Parkeren: 

Er is parkeergelegenheid aan de zij- en voorkant van het object tevens geschikt voor buitenopslag. 

Huurtermijn: 

In overleg.

Verlengingstermijn: 

In overleg.

Aanvaarding: 

In overleg met eigenaar/verhuurder en huidige huurder.

Huurindexering: 

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel 
meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). 

Bankgarantie: 

Ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de omzetbelasting.

Gesplitste verhuur:

DE VERHUURDER BIEDT DE MOGELIJKHEID TOT DE REALISATIE VAN 2 SEPARATE BEDRIJFSHALLEN MET IEDER EEN NADER TE BEPALEN KANTOORRUIMTE. INFORMEER NAAR DE GESTELDE VOORWAARDEN EN DE DIVERSE GEBODEN MOGELIJKHEDEN.
Voorbeelden ter verduidelijking van de nieuwe situatie zijn te vinden onder het tabblad plattegronden (3e en 4e plattegrond).

Kenmerken
Adres Seelenstraat 14
Postcode en plaats 6004 RL Weert
Type pand BEDRIJF
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail