Oelemarkt 5D

6001 EC Weert

Beschrijving

Entree:
Via de voorgevel van het karaktervolle horecapand is er middels de separate entree en trapopgang toegang tot het leefniveau op de 3e verdieping. De ontvangsthal is afgewerkt met een plavuizenvloer en biedt plaats aan de meterkasten en brievenbussen.

Appartement:
De voordeur biedt toegang tot de trappenopgang van het appartement. Apartement ondergaat momenteel een renovatie.  

Woonkamer: 
De knusse woonkamer geniet een hoge mate van lichtinval door de raampartijen. Vanuit de woonkamer is er een prachtig zicht op de voorgelegen Oelemarkt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en de slaapkamer.

Keuken:
De open keuken beschikt over een grote wandopstelling met veel praktische bergruimte.  De keukenopstelling is afgewerkt met een groot werkblad voorzien van een spoelbak en een 4-pits gaskookplaat met een bijbehorende afzuigkap. De keuken wordt nog gerenoveerd alvorens het appartement beschikbaar is. 

Slaapkamer:
Slaapkamer in open verbinding met de woonkamer afgewerkt met een nette laminaatvloer en een lichte wandafwerking. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer. 

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer. De badkamer beschikt over een grote inloopdouche, een wastafel met spiegel en een toilet. De badkamer beschikt verder over een mechanische afzuiging. 

Berging:
De woonkamer biedt toegang tot een handige berging met aansluitingen voor het witgoed, de mechanische afzuiging en de opstelling van de CV-ketel. 

Externe Berging:
Via het Carisstraatje wordt toegang verleend tot een ruime externe berging voor de opslag van diverse spullen met ruimte voor minimaal 1 fiets.

Parkeren:
Het appartement biedt door de centrale ligging diverse parkeervoorzieningen op loopafstand. 

Aanvaarding: Dit appartement is momenteel verhuurd.
Prijs: € 685,00
Duur huurcontract: Minimaal 2 jaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of:

 +31 (0)495 579 990 of  info@wulmsvastgoed.nl

Kenmerken
Adres Oelemarkt 5D
Postcode en plaats 6001 EC Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
Thumbnail