Oelemarkt 5B

6001 EC Weert

Beschrijving

Mooi appartement in een karakteristiek pand het centrum van Weert.

Entree:
Via de voorgevel van het karaktervolle horecapand is er middels de separate entree en trapopgang toegang tot het leefniveau op de 1e verdieping. 
De ontvangsthal is afgewerkt met een plavuizenvloer en biedt plaats aan de meterkasten en brievenbussen.

Appartement:
De voordeur biedt toegang tot de ontvangsthal van het appartment. De hal is ruim van formaat en biedt toegang tot alle vertrekken van het apartement. 

Woonkamer: 
De ruime woonkamer geniet een hoge mate van lichtinval door de vele grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is er een prachtig zicht op de voorgelegen Oelemarkt.
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

Keuken:
De open keuken is ruim van formaat en beschikt over een grote wandopstelling met veel praktische bergruimte.  De keukenopstelling is afgewerkt met een groot werkblad voorzien van een spoelbak en een 4-pits gaskookplaat met een bijbehorende afzuigkap.
De keuken is verder voorzien van een vaatwasser, een koelkast en biedt veel praktische bergruimte. 

Toiletruimte:
Geheel licht betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Via de tuindeur voorzien van rolluik is het achterliggende dakterras toegankelijk. 

1e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer afgewerkt met novilonvloer en een lichte wandafwerking. De slaapkamer biedt middels een balkondeur toegang tot het knusse balkon aan de achterzijde. 

2e Slaapkamer:
De kleienre slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer is afgewerkt met een novilonvloer en heeft een lichte wandafwerking. 

Badkamer:
Ruime geheel licht betegelde badkamer. De badkamer beschikt over een grote inloopdouche, een deisgnradiator en heeft een wastafelmeubel met een wastafel en een spiegel. De badkamer beschikt verder over een mechanische afzuiging. 

Berging:
De hal biedt toegang tot een riante berging met aansluitignen voor het witgoed, de mechanische afzuiging en de opstelling van de meterkast. 

Balkon:
Vanuit de 1e slaapkamer is het riante balkon te bereiken. Het bakon is afgewerkt met Bankirai vlonderdelen, biedt een hoge mate van privacy en geniet een goede zonligging.

Parkeren:
Het appartement biedt door de centrale ligging diverse parkeervoorzieningen op loopafstand. 

Aanvaarding: Per direct

LET OP: Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto's van dit appartement. 

 

Kenmerken
Adres Oelemarkt 5B
Postcode en plaats 6001 EC Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail