Oelemarkt 1 A

6001 ES Weert

Beschrijving

Entree:
Via de voorgevel van het karaktervolle bedrijfspand is er middels de trapopgang toegang tot het leefniveau op de 1e verdieping. 

De ontvangsthal is afgewerkt met een plavuizenvloer en biedt plaats aan de meterkast. 

Woonkamer: 
De ruime woonkamer geniet een hoge mate van lichtinval door de vele grote raampartijen.
De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken. Vanuit de woonkamer is er middels de trappartij toegang tot de 2e verdieping. De woonkamer biedt tevens toegang tot de ruime toiletruimte. 

Keuken:
De open keuken is ruim van formaat en beschikt over een grote houten wandopstelling met veel praktische bergruimte.  De keukenopstelling is afgewerkt met een groot werkblad voorzien van een spoelbak en een 4-pits gaskookplaat met een bijbehorende afzuigkap.
De keuken is verder voorzien van een vaatwasser, een koelkast en biedt veel praktishce bergruimte. Vanuit de keuken is er middels een raam met rolluik contact met het dakterras.

Toiletruimte:
Geheel licht beteglede toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Via de tuindeur voorzien van rolluik is het achterliggende dakterras toegankelijk. 

2e Verdieping:
Middels de trappartij is de 2e verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot een tweetal ruime slaapkamers en de badkamer. Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap tevens teogang tot de ruime bergzolder. 

1e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer afgewerkt met vloerbedekking en een lichte wandafwerking. De slaapkamer geniet een fraai zicht op de voorgelegen Oelemarkt. 

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer is eveneens afgewerkt met vloerbedekking en heeft een lichte behang wandafwerking. 

Badkamer:
Ruime geheel licht betegelde badkamer. De badkamer beschikt over een grote douche met een glazen deur, een wastafelmeubel met een wastafel voorzien van planchet en spiegel, een groot ligbad en een designradiator. De badkamer beschikt verder over een te openen raam en een mechanische afzuiging. 

Wasruimte:
De kleinere kamer aan de achterzijde is thans in gebruik als wasruimte. De kamer is afgewerkt met vloerbedekkking en beschikt over een te openen raam. 

Bergzolder:
De vizlotrap biedt toegang tot de ruime bergzolder. 

Terras:
Vanuit de toiletruimte is het riante dakterras te bereiken. Het dakterras is afgewerkt met Bankirai vlonderdelen, biedt een hoge mate van privacy en geneit een goede zonligging.

Parkeren:
Het appartement biedt door de centrale ligging diverse parkeervoorzieningen op loopafstand. 

Woonoppervlakte: .. m2
Overige inpandige ruimte: .. m2
Gebouw Gebonden Buitenruimte: .. m2
Externe bergruimte: .. m2

Bruto Inhoud: .. m3

Aanvaarding: Per 01-07-2020

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of:

 +31 (0)495 579 990 of  info@wulmsvastgoed.nl

Kenmerken
Adres Oelemarkt 1A
Postcode en plaats 6001 ES Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail