Oelemarkt 11

6001 ES Weert

Beschrijving

Wulms Vastgoed heeft het object aan de Oelemarkt 11 te Weert succesvol verhuurd aan Horeca Groep Zuid Nederland. 
Horeca Groep Zuid Nederland is een jong bedrijf dat in Zuid Nederland diverse Horeca concepten exploiteert. 

"Proeflokaal Bregje" betreft het eerste succesvolle restaurantconcept aan de Weerter Oelemarkt!
Het restaurant is thans gevestigd in de voorzijde van de voormalige toonaangevende discotheek "Carte Blanche".

Historie

September 1979, Carte Blanche, de meest toonaangevende discotheek van Midden-Limburg opent haar deuren. Inmiddels zijn we 40 jaar verder en er is veel gebeurd en veranderd in de loop der jaren. Van bescheiden disco-club naar mega-discotheek. Carte Blanche heeft in de loop der jaren alle muziekstijlen vertegenwoordigd, bijna alle bekende dj's van Nederland hebben we wel eens achter de draaitafels gestaan. DJ Tiesto, Marcello, 100% Isis, Dimitri, Eddy de Clerck, Graham B, Miss Monica maar ook Charlie Lownoise & Mental Theo, Gizmo, Dark Raver, Paul Elstak en Tango & Cash zorgden jarenlang voor bomvolle zondagavonden. 
De vroegere discotheek stond bekend als een van de oudste discoclubs van Nederland met een nachtelijke vergunning om te feesten tot in de vroege ochtend. Door het vervallen van de functie ‘discotheek’ komt een overlast gevende functie te vervallen. Met deze invulling wordt een positieve impuls aan de Oelemarkt / Hegstraat gegeven, zo stelt de gemeente Weert. Aan de zijde van de Hegstraat wordt een voorkantsituatie gecreëerd.

Proeflokaal Bregje is een franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van restaurantketen La Cubanita. De bediening bestaat uit louter vriendelijke jongedames -en heren. Er is een fotowand met frisse jongedames die allemaal Bregje zouden kunnen heten, een oude Coca-Colaposter, een ingelijste juten koffiezak, en hier en daar mooie groenblauwe tegeltjes als sjiek accent aan bar en zuilen. 

Kenmerken
Adres Oelemarkt 11
Postcode en plaats 6001 ES Weert
Type pand HORECA
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail