Maasstraat 8

6001 EC Weert

Beschrijving

Beschrijving

Prachtige winkelruimte te huur in het centrum van Weert!

De winkelruimte is thans in gebruik geweest door succesvolle kinderwinkel “Ongewoon Baby & Kids” en heeft een grootte van ??? m2!

Algemeen:
De kleinschalige winkelruimte is gelegen in het hart van het centrum van Weert (A2 locatie). De Langstraat, Van Berlostraat, Maasstraat, Nieuwe en Oude Markt zijn de hoofdwinkelstraten van Weert. In combinatie met de Muntpassage is er sprake van een goede routing door het centrum.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Weert en derhalve goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Er zijn in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. Het centrum is gelegen op korte afstadn van autosnelweg A2. Tevens is de regio Venlo via Rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 5 minuten loopafstand van de winkelruimte.

De winkelruimte bestaat uit een verhuurbaar vloeroppervlak van, met een achtergelegen pantry, toiletruimte, kantoorruimte en magazijn. De winkelruimte is voorzien van een achterom.
 

Voorzieningen:
- meterkast voorzien van G-W-E meters;
- glasvezelaansluiting;
- alarminstallatie;
- pantry opstelling;
- sanitaire voorziening;
- magazijnruimte achterzijde winkel;
- HR CV-installatie;

Parkeren:
De winkelruimte beschikt niet over exclusieve parkeerplaatsen behorende bij het object.
Er zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan 'Binnenstad 2017' met de bestemming centrum. Het bestemmingsplan is op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgend de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


VVO Totaal: 90,9 m2
BVO Totaal: 105 m2


Aanvaarding: Per direct.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of: +31 (0)495 579 990 of  info@wulmsvastgoed.nl

Kenmerken
Adres Maasstraat 8
Postcode en plaats 6001 EC Weert
Type pand WINKEL
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail