Maasstraat 28J

6001 EC Weert

Beschrijving

Wonen in een uitzonderlijke ambiance op een toplocatie in hartje centrum Weert!

 

Riant appartement gelgen op de 2e verdieping van dit kleinschalige appartementencomplex. Het appratement strekt over de volledige diepte van het complex en beschikt over diverse grote raampartijen alsmede zichtbare spanten en een fraai zicht op de open kapconstructie. 

Dit bijzondere monumentale pand aan de Maasstraat is recent volledig gerenoveerd met respect voor de authentieke details aan zowel de binnen- als buitenzijde. Diverse elementen zoals hoge plafonds, glas-in-loodramen, ornamenten, originele espagnoletsluitingen, zichtbare dakspanten en ronde raampartijen zijn bewaard gebleven.

Appartement wordt opgeleverd inclusief vloer, wand- en plafondafwerking, een luxe keuken met koelkast, kookplaat en wasemkap en een moderne badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk.

Het pand beschikt over een gezamenlijke fietsenstalling, een gezamenlijke berging in het souterrain en een majestueuze hal- en trapopgang naar de diverse etages en vertrekken.
De eerste etage is tevens bereikbaar middels een lift.

Kenmerken
Adres Maasstraat 28J
Postcode en plaats 6001 EC Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail