Maaspoort 38 B

6001BR Weert

Beschrijving

Wonen in een uitzonderlijke ambiance op een toplocatie in hartje centrum Weert!

Mooi appartement gelegen op de tweede verdieping van dit kleinschalige appartementencomplex. Het appartement strekt voor een groot gedeelte over het complex en beschikt over een klein dakterras.
Dit bijzonder duurzame pand aan de Maaspoort is volledig gerenoveerd met het oog voor groen. De appartementen zijn namelijk voorzien van een warmtepompinstallaties en hoogwaardig isolerende beglazing. 

Appartement wordt opgeleverd inclusief vloer, wand- en plafondafwerking, een luxe keuken met koelkast, kookplaat en wasemkap en een moderne badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk.
Het pand beschikt over een gezamenlijke entree en trapopgang naar dit appartement en het bovengelegen appartement. De berging bevindt zich in de kelder welke via dezelfde trappen te bereiken is. 

De ruime keuken en woonkamer bestaat uit één geheel. Verder is er een slaapkamers aan de voorzijde met uitzicht op de Maaspoort. 

De oplevering zal eind april 2021 plaatsvinden.

Oppervlakte ca 51 m2

Tekeningen zijn onder voorbehoud hieraan kunnen geen rechten worden ontleend
Kenmerken
Adres Maaspoort 38 B
Postcode en plaats 6001BR Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail