Maaspoort 36A

6001 BR Weert

Beschrijving

Te huur in het centrum van Weert!

Uniek gelegen en recenlijk gerenoveerd appartement met een separate entree en (in overleg) mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein!

Entree:
Via de zijgevel van het karaktervolle bedrijfspand is er toegang tot de ruime ontvangsthal van het appartement. De ontvangsthal is afgewerkt met een plavuizenvloer en biedt plaats aan de meterkast. Middels een deur is de bedrijfsruimte en berging toegankelijk. De trapopgang biedt toegang tot het leefniveau op de 1e verdieping. 

Leefniveau:
 Vanuit de ruime cnetrale hal is er toegang tot een riante woonkamer, de keuken, een tweetal slaapkamers, een tweetal badkamers en de trapopgang naar de zolderverdieping. Het appartement is recentelijk gemoderniseerd en beschikt over nieuwe vloeren, en stucwerk wandafwerking, een nieuwe badkamer en een gerenoveerd verhoogd gelegen dakterras. 

Woonkamer: 
De ruime woonkamer is groot circa 40 m2 en geniet een hoge mate van lichtinval. Middels openslaande deuren is het verhoogd gelegen terras toegankelijk. De woonkamer is afgewerkt met een novilonvloer en biedt middels een deur toegang tot de naastliggende keuken. 

Keuken:
De dichte keuken is ruim van formaat en beschikt over een grote luxe wandopstelling en een grote muurkast met bergschappen. De keukenopstelling is afgewerkt met een granieten blad voorzien van een spoelbak en een 4-pits inductiekookplaat met een bijbehorende afzuigkap. De keuekn is verder voorzien van een vaatwasser, een koelkast en biedt veel praktishce bergruimte. MIddels een kamerhoge schuifpui is er toegang tot het verhoogd gelegen zwevende terras aan de achterzijde.  

MIddels de gang is er toegang tot een tweetal ruime slaapkamers gelegen aan de voorzijde van het appartement.

1e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer afgewerkt met een laminaatvloer en een lichte wandafwerking. De slaapkamer genieten net als de rest van het appartement prachtige hoge plafonds en zijn voorzien van authentieke glas-in-lood ramen met espanjoletsluitingen. 

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer afgewerkt met een laminaatvloer en een lichte wandafwerking. De slaapkamer genieten net als de rest van het appartement prachtige hoge plafonds en zijn voorzien van authentieke glas-in-lood ramen met espanjoletsluitingen. 

1e Badkamer:
Ruime badkamer, afgewerkt met een tegelvloer en een lichte wandafwerking. De badkamer beschikt over een grote douche met een glazen deur en een regenshower, een wastafel met planchet en spiegel en biedt plaats aan het witgoed. De badkamer is tevens voorzien van een te openen raam. 

2e Badkamer:
Wederom een ruime badkamer, afgewerkt met een tegelvloer en een lichte wandafwerking. De badkamer beschikt over een speelse ronde nis met grote douche en een wastafel met planchet en spiegel. 

Via de vaste trap is de 2e verdpeing toegankelijk. 

2e Verdieping:
De overloop op de 2e verdieping biedt toegang tot een drietal ruime slaapkamers. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en geniet een lichte wandafwerking.

3e Slaapkamer:
De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dakkapel voorzien van een karaktervol glas-in-lood raam met espanjoletsluitingen.

4e Slaapkamer:
Deze wederom ruime slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning. De slaapkamer geniet een prachige lichtinval en is afgewerkt met een laminaatvloer.

5e Slaapkamer:
De ruime 5e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De slaapkamer is uitgerust met een maatwerk kastenwand voorzien van veel bergruimte en biedt toegang tot de naastgelegen berging/stookruimte.

Berging/Stookruimte:
Ruime berging met veel praktische bergruimte. De berging biedt plaats aan de opstelling van de CV-ketel alsmede de mechanische ventilatie. 
Middels een manluik is de bovengelegen vliering toegankelijk. 

Terras:
Vanuit de woonkamer en de keuken is het riante dakterras te bereiken. Het dakterras beschikt over een zwevend terras en geniet een optimale zonligging en een hoge mate van privacy.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het apparement is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar. Tevens zijn er vergunningen beschikbaar, informeer hiervoor bij de gemeente Weert.

Woonoppervlakte: 119,53 m2
Overige inpandige ruimte: 144,83 m2
Gebouw Gebonden Buitenruimte: 0 m2
Externe bergruimte: 0 m2

Bruto Inhoud: 630 m3

Aanvaarding: In overleg

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of:

 +31 (0)495 579 990 of  info@wulmsvastgoed.nl

Kenmerken
Adres Maaspoort 36A
Postcode en plaats 6001 BR Weert
Type pand APPARTEMENT
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail