Langstraat 28

6001 CX Weert

Beschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement te huur in het centrum van Weert!

Het appartement is thans in gebruik geweest als nagelstudio en succesvolle kledingwinkel "Bardolino".

Het object is recentelijk geheel gerenoveerd, verduurzaamd en afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen resulterende in een luxe afwerkingsniveau.

Het appartement is geheel voorzien van nieuwe elektra, 6 zonnepanelen , nieuw stucwerk en een schilderwerk wand- en plafondafwerking.

Het appartement is aan de voorzijde voorzien van een leefgedeelte bestaande uit een woonkamer met open keuken en een bijbehorende berging.

De achterzijde biedt plaats aan een badkamer met een douche en wastafel en een ruime stook- en wasruimte welke plaats biedt aan het witgoed en de opstelling van de Cv-ketel en vloerverwarmingsverdeler. De diepe hal biedt tevens toegang tot een separate toiletruimte, is voorzien van wandlichtpunten en biedt aan de achterzijde toegang tot de slaapkamer. De knusse slaapkamer is voorzien van een airconditioning en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed.

Middels een deur met glas is er toegang tot de achtergelegen parkeerplaats.

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of:+31 (0)495 579 990 of info@wulmsvastgoed.nl

 

Kenmerken
Adres Langstraat 28
Postcode en plaats 6001 CX Weert
Type pand Appartement
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail