Kanaalweg

5721 MZ Asten
Op aanvraag
Excl. servicekosten

Beschrijving

Wulms Vastgoed biedt te koop aan een kavel grasland/akkergrond ter grootte van 22.680 m2, gelegen aan de Kanaalweg te Asten.

Kadastraal bekend gemeente Asten, sectie P, nummer 1238, 1385, 1386.

Met betrekking tot de grondsoort, ligging en situering van de kavel kunnen de navolgende bijlagen worden opgevraagd bij Wulms Vastgoed of de gemeente Asten. 

KOSTEN EN BELASTINGEN:  
Voor rekening van de koper komen alle kosten en belastingen die op de koop en levering betrekking hebben, zoals notariskosten, kadastraal recht en overdrachtsbelasting. De koper kan een beroep doen op vrijstelling van 6% overdrachtsbelasting. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat de verworven gronden gedurende minimaal 10 jaar bedrijfsmatig voor de landbouw worden gebruikt (opgenomen in artikel 15 lid 1 onder q van de Wet op Belastingen van Rechtsverkeer). Om aan deze voorwaarde te voldoen behoeft de koper de gronden overigens niet zelf bedrijfsmatig voor de landbouw te gebruiken, maar mag hij dat ook laten doen door derden (bijvoorbeeld door de grond geliberaliseerd te verpachten aan een agrarisch ondernemer).  

Kenmerken
Adres Kanaalweg
Postcode en plaats 5721 MZ Asten
Type pand AKKERBOUW
Totale oppervlakte 22.680 m2
Beschikbaar per direct
Aanvaarding

Per direct

Inventaris
Energielabel N.V.T.

Bezichtiging aanvragen

ThumbnailThumbnail
Thumbnail