Hegstraat 36

6001 ES Weert

Beschrijving

Wulms Vastgoed mag weer met enige trotst publiceren dat het met ingang van 01-04-2020 het object aan de Hegstraat 36 succesvol is verhuurd aan Horeca Groep Zuid Nederland. 
Horeca Groep Zuid Nederland is een jong bedrijf dat in Zuid Nederland diverse Horeca concepten exploiteert. 

Na de realisatie van het eerste succesvolle restaurantconcept "Proeflokaal Bregje" in de voorzijde van de voormalige toonaangevende discotheek "Carte Blanche" vestigt zich gaande achterzijde het 2e restaurant van de succesvolle horeca ondernemers.

 

Historie

September 1979, Carte Blanche, de meest toonaangevende discotheek van Midden-Limburg opent haar deuren. Inmiddels zijn we 40 jaar verder en er is veel gebeurd en veranderd in de loop der jaren. Van bescheiden disco-club naar mega-discotheek. Carte Blanche heeft in de loop der jaren alle muziekstijlen vertegenwoordigd, bijna alle bekende dj's van Nederland hebben we wel eens achter de draaitafels gestaan. DJ Tiesto, Marcello, 100% Isis, Dimitri, Eddy de Clerck, Graham B, Miss Monica maar ook Charlie Lownoise & Mental Theo, Gizmo, Dark Raver, Paul Elstak en Tango & Cash zorgden jarenlang voor bomvolle zondagavonden. 
De vroegere discotheek stond bekend als een van de oudste discoclubs van Nederland met een nachtelijke vergunning om te feesten tot in de vroege ochtend. Door het vervallen van de functie ‘discotheek’ komt een overlast gevende functie te vervallen. Met deze invulling wordt een positieve impuls aan de Oelemarkt / Hegstraat gegeven, zo stelt de gemeente Weert. Aan de zijde van de Hegstraat wordt een voorkantsituatie gecreëerd.

"La Cubanita" treedt in de voetstappen van "Proeflokaal Bregje", "De Oelepot" en het "Zusje" in de transformatie van de, in het verlengde gelegen, "Oelemarkt" naar het Bourgonidische horecaplein! Ditmaal wederom als een knus en gezellig familierestaurant geschikt voor jong en oud. 
"La Cubanita" is een tapasrestaurant volgens een vaste formule met inmiddels 52 vestigingen door heel Nederland. La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. 

In een unieke Cubaanse omgeving kun je genieten van de mooie dingen des levens. Het motto van La Cubanita is niet voor niets: La vida es un carnaval!

Kenmerken
Adres Hegstraat 36
Postcode en plaats 6001 ES Weert
Type pand HORECA
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail