Graafschap Hornelaan 140 F

6004 HT Weert

Beschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 F EEN FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 170 M2 MET EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING EN CENTRALE LIGGING NABIJ UITVALSWEGEN SNELWEGENNET A2.

Algemeen

Het thans aangeboden object ligt binnen een bedrijfsverzamegebouw aan de Graafschap Hornelaan in Weert en is volledig omheind en biedt een uitermate goede ontsluiting van en naar de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen).

Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom beter bekend als de Poort van Limburg. Weert biedt volop kansen voor ondernemers, met een ruim aanbod aan bedrijventerreinen is er plaats voor elke organisatie! Direct grenzend aan het stadscentrum van Weert en met uitstekende ontsluiting richting de snelweg A2 ligt bedrijventerrein Leuken Noord. Dit terrein is een van de grootste bedrijventerreinen van Weert. In de directe omgeving van het aangebodene zijn diverse ondernemingen gevestigd.

Deze gesegmenteerde bedrijfsruimte is recentelijk gerenoveerd en is binnen afzienbare tijd klaar om ondernemers te huisvesten.

Graag komen wij met u in contact om uw vraagstuk te ventileren op de mogelijkheden die dit bedrijfsverzamelgebouw voor u biedt.

Bereikbaarheid

Dit multifunctionele bedrijfsobject ligt op een goede locatie, industrieterrein ‘Leuken-Noord’ aan de Graafschap Hornelaan. De ontsluiting van het industrieterrein verloopt via de Graafschap Hornelaan en de Ringbaan. Daarnaast heeft het gebied via Ringbaan-Oost en Ringbaan- Noord een snelle aansluitmogelijkheid op de A2 Eindhoven – Maastricht- Heerlen.

Vloeroppervlakte

Het aangeboden object kent een oppervlakte van ca. 170 m2.

Voorzieningen

- Elektrische overheaddeuren;
- TL-verlichting;
- Betonvloer;
- Eigen meterkast v.v. aansluitingen;
- Toilet.

Parkeren

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden

Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen 2013’met de bestemming BT wat inhoud dat bedrijven zijn toegestaan tot en met milieu categorie 3-4. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg

Verlengingstermijn

In overleg

Betalingen

Huur en btw per maand vooruit.

 

Kenmerken
Adres Graafschap Hornelaan 140 F
Postcode en plaats 6004 HT Weert
Type pand BEDRIJF
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail