Graafschap Hornelaan 140 D

6004 HT Weert

Beschrijving

EEN FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 200 M2 MET EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING EN CENTRALE LIGGING NABIJ UITVALSWEGEN SNELWEGENNET A2.

Algemeen

Het thans aangeboden object ligt binnen een bedrijfsverzamegebouw aan de Graafschap Hornelaan in Weert en is volledig omheind en biedt een uitermate goede ontsluiting van en naar de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen).

Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom beter bekend als de Poort van Limburg. Weert biedt volop kansen voor ondernemers, met een ruim aanbod aan bedrijventerreinen is er plaats voor elke organisatie! Direct grenzend aan het stadscentrum van Weert en met uitstekende ontsluiting richting de snelweg A2 ligt bedrijventerrein Leuken Noord. Dit terrein is een van de grootste bedrijventerreinen van Weert. In de directe omgeving van het aangebodene zijn diverse ondernemingen gevestigd zoals: Wulro B.V., JW Banden, Nering Bögel, BMN Bouwmaterialen en Wetron.

Deze gesegmenteerde bedrijfsruimte is recentelijk gerenoveerd en is binnen afzienbare tijd klaar om ondernemers te huisvesten.

Graag komen wij met u in contact om uw vraagstuk te ventileren op de mogelijkheden die dit bedrijfsverzamelgebouw voor u biedt.

Bereikbaarheid

Dit multifunctionele bedrijfsobject ligt op een goede locatie, industrieterrein ‘Leuken-Noord’ aan de Graafschap Hornelaan. De ontsluiting van het industrieterrein verloopt via de Graafschap Hornelaan en de Ringbaan. Daarnaast heeft het gebied via Ringbaan-Oost en Ringbaan- Noord een snelle aansluitmogelijkheid op de A2 Eindhoven – Maastricht- Heerlen.

Parkeren

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein.

 

VVO Totaal: Circa 200 m2

Overname inventaris: n.v.t.
Aanvaarding: Per direct.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen middels de contact pagina of:

 +31 (0)495 579 990 of  info@wulmsvastgoed.nl

Kenmerken
Adres Graafschap Hornelaan 140 D
Postcode en plaats 6004 HT Weert
Type pand BEDRIJF
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail