Oelemarkt 10

6001 BC Weert

Beschrijving

Wulms Vastgoed kan met enige trots bekend maken dat het welbekende en imposante monumentale pand aan de Oelemarkt 10 te Weert succesvol is verhuurd. 

't Zusje speelt hierbij een belangrijke rol in de transformatie van de “Oelemarkt” tot een bourgondisch plein bestaande uit diverse restaurant- en café concepten.
Na een lange verbouwing en heersende coronatijd kunnen we met trots melden dat de verbouwing van het Zusje voltooid is en per 04 Juni is geopend!

Het zusje is een welkome toevoeging van het transformerende Bourgondische horecaplein aan de Oelemarkt!
’T Zusje Weert staat voor eerlijk en ongedwongen avondvullend bourgondisch genieten!
Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen!

Bij 't Zusje ben je thuis: jij bepaalt zelf de invulling van de avond!

Reserveer nu voor een gezellige avond tafelen en om natuurlijk het prachtige gerenoveerde interieur te bekijken!

Kun je niet wachten? Bekijk de foto’s hierboven bij de kop; Foto's (33)

Het karaktervolle, oorspronkelijke woonhuis uit circa 1876 bezit architectuurhistorische én cultuurhistorische waarde. De rijk uitgevoerde stadsvilla is een bijzondere uiting van een sociaal-economische en industriële ontwikkeling van een bekende handelsfamilie in Weert.
De stadsvilla heeft situeringswaarde als karakteristiek onderdeel van de historische bebouwing aan de Oelemarkt en het centrum van Weert, waarin het pand vanwege de grootte en verschijningsvorm een beeldbepalende rol speelt.

Kenmerken
Adres Oelemarkt 10 /Emmasingel 8
Postcode en plaats 6001 BC Weert
Type pand HORECA
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail