Seelenstraat 8-1

6004RL Weert

Beschrijving

 BEDRIJFSWONING:Royale entreehal met vide en trap naar de verdieping, alsmede toegang totalle vertrekken opde begane grond. Woonkamer, gesloten keuken en aangrenzende bijkeuken met toegang totde kelder. Op de begane grond bevinden zich nog een ouderslaapkamer, naastgelegenbadkamer en toilet (levensloopbestendig). De eerste verdieping is ingericht met een drietalslaapkamers (waarvan één met ruime inloopkasten) en een separate bergruimte. Tevens is opoverloop dat voorzien is van een vide een compacte badkamer en apart toilet gesitueerd.

 

TUIN

Vanuit de woning is de beschutte tuin bereikbaar, welke middels een afscheiding is afgeslotenvan de inrit aan de rechterzijde, waardoor u volledig vrij van uw tuin kunt genieten. De tuin isingericht met diverse borders, terrassen en twee overdekte terrassen. U kunt dus kiezen:beschut of lekker in de zon zitten!

Kenmerken
Adres Seelenstraat 8
Postcode en plaats 6004RL Weert
Type pand Woonhuis
Wulms Vastgoed info@wulmsvastgoed.nl +31(0)495 579 990 Contact opnemen
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail